e
Banner

Etiketler: ticari araclar



Fiat Doblo Cargo’nun XL versiyonu tanıtıldı


Yayın: 19-09-2012
Kategori: Ticari Araçlar

Uluslararası çapta ticari araç sınıfının “Oscar”ı olarak kabul edilen “2011 Uluslararası Yılın Ticari Aracı” ödülüne layık görülen Yeni Fiat Doblo Cargo’nun XL versiyonu,  Türk otomotiv sanayinin olduğu kadar Fiat dünyasında da zirvenin başarılı ismi olarak dikkat çeken Tofaş’ın imzasını taşıyor.





Türkiye, MAN’ın rekorlar kırdığı ülke oldu


Yayın: 21-09-2012
Kategori: Ticari Araçlar

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü Eren Gündüz, düzenlenen basın toplantısında MAN ve Türkiye pazarını değerlendirdi. MAN’ın 2011 yılında ticari araç sektörüne yön veren markalar arasındaki yerini koruduğunu belirten Gündüz, “MAN Türkiye olarak dünyanın en fazla NEOPLAN seyahat otobüsü satan ülkesi olduk. Almanya’dan bile daha fazla NEOPLAN satarak, MAN dünyasında bir ilki gerçekleştirdik. Kamyon satışlarında ise ithal segmentte pazar lideri MAN oldu. Doğalgazlı belediye otobüslerindeki satış başarımızı İstanbul’a da taşımayı hedefliyoruz” dedi.





ADR’deki erteleme tansiyonu yükseltiyor!



Akaryakıt, lojistik ve araç ürecileri ADR’ye kilitlenirken, yayınlanan yeni yönetmelikle taşıma araçları ve üniteleriyle ilgili hükümler 1 Ocak 2014 tarihine ertelendi. Kararı değerlendiren sektör temsilcileri; hizmet verdikleri alanlar kadar can ve mal güvenliği açısından da son derece önemli olan yönetmeliğin bir an önce devreye alınmasını talep ediyor.




Mercedes-Benz Türk’ten 6 dünya birinciliği


Yayın: 05-12-2013
Kategori: Ticari Araçlar

Daimler tarafından düzenlenen ‘Mercedes-Benz Global TechMasters Truck 2013’e katılan Mercedes-Benz Türk teknisyenleri, toplam 6 bireysel kategori arasından 5 kategoride “Dünya Birinciliği”, bir kategoride “Dünya İkinciliği” ve Takım Çalışması” kategorisinde de “Dünya Birinciliği” ile toplam7 ödül aldı. 




Mitsubishi Fuso Canter yeni modelleriyle vites yükseltti


Yayın: 29-07-2015
Kategori: Ticari Araçlar

Temsa Motorlu Araçlar, Mitsubishi Fuso Canter’in yeni 3,5 tonluk kamyonetlerini ve 7,5 tonluk çift kabin kamyonunu Türkiye pazarına sundu. ‘Her ihtiyaca bir Canter’ sloganıyla Canter versiyon sayısını 8’den 12’ye yükselten şirket, yeni model ve versiyonlarıyla pazar payını daha da artırmayı planlıyor. 





Tırsan teslimatta hız kesmiyor


Yayın: 29-07-2015
Kategori: Ticari Araçlar

Tırsan, Kafkas Nakliyat’a 16 adet Tırsan Perdeli Maxima+ semi-treylerler, Emiroğlu Uluslararası Nakliyat’a 10 adet Brandalı Maxima+, Arga Transport’a 20 adet tren yüklemeli Tırsan Brandalı Maxima Plus semi-treyler, T.SNS X+ ve 1 adet Kässbohrer uzayabilir 5 dingilli low-bed, K.SLA 5 teslimatı gerçekleştirdi. 





Iveco’dan Mars Logistics’e dev teslimat


Yayın: 29-07-2015
Kategori: Ticari Araçlar

Mars Logistics, araç yatırımında Iveco markasını tercih ederek 200 adet Stralis Hi-Road aracı filosuna kattı. Iveco İstanbul yetkili satıcısı İstanbul Otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen 200 adet Stralis Hi-Road araç İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen tören ile Mars Logistics’e teslim edildi.





MAN, TUV'den yine birinci çıktı


Yayın: 03-02-2016
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: man ticari araclar tüv

TÜV Ticari Araçlar Raporu 2015'e göre yeni bir rekora daha imza atan MAN, en güvenilir kamyon üreticisi olarak öncü pozisyonunu daha da güçlendirdi. 




Scania yeni teknolojilerle standartları belirliyor


Yayın: 03-02-2016
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: scania ticari araclar

Dünyanın önde gelen ağır ticari araç üreticilerinden Scania, kullanıcılarının hizmetine sunduğu teknolojilerle ağır ticari araç pazarının geleceğine yön veriyor.




İran ticari araç pazarı Türk firmaları için büyük fırsat


Yayın: 22-02-2016
Kategori: Ekonomi Gündemi

Frost & Sullivan'ın İran'ın ticari araç pazarını masaya yatırdığı araştırması, uluslararası yaptırımların kalmasıyla birlikte yüksek bir ekonomik büyüme kaydedecek olan İran'da otobüs başta olmak üzere yol dışı inşaat kamyonları ve uzun yol kamyonlarına olan talepte hızlı bir artış yaşanacağını ortaya koyuyor.